Tehnička radionica

Obrt "Stanar" bio je domaćin 9. sastanka Odbora za tehniku Udruge upravitelj i tehničke radionice "RAL ugradnja stolarije na višestambenim zgradama". Predavači su nam bili gospoda Marko Milidrag dipl.ing.arh., Nikola Terzić iz tvrtke VBH d.o.o. i ing. Marijo Falak iz tvrtke Chromos-Svjetlost d.o.o. Lužani. Kako su nam došli kolege iz cijele Hrvatske, osim profesionalne edukacije pripremili smo i kulturni program. Naime, posebno oduševljenje izazvali su glumci kazališta Mika Živković iz Retkovaca sa "Living history" i predstavom "Slavonska krv vinkovačkih književnika" koju su odigrali u prelijepom ambijentu u "Vinkovačkoj lampi". U subotu smo posjetili rodnu kuću Ivana Kozarca.

Ugradnja individualnih vodomjera

Nakon višegodišnjih pregovora sa Vinkovačkim vodovodom i kanalizacijom d.o.o., dogovorena je mogućnost ugradnje individualnih vodomjera u višestambene zgrade koje su izgrađene nakon 1996. godine.

Jedini uvjet ugradnje je da svi suvlasnici na jednom ulazu ugrade vodomjere od istog proizvođača, radi instrumenta za očitanje stanja. 

Ugradnju financiraju sam suvlasnici, prema ponudi dobavljača, plativo u obrocima ili u gotovini sa popustom.

Nakon ugradnje individualnih vodomjera, svaki stan će plaćati isključivo svoju potrošnju.

Za sve dodatne informacije, molimo javite se svom predstavniku suvlasnika ili upravitelju.

 

2024  Stanar